loading...
Mahak Studio
مالک دادخواه بازدید : 118 دوشنبه 29 فروردین 1390 نظرات (0)

   

        

 

برای آنکه به طریق خودمان ایمان داشته باشیم ، لازم نیست ثابت کنیم طریق

دیگران نادرست است  ، کسیکه چنین می پندارد

به گامهای خود نیز ایمان ندارد

 

 

دفترمرکزی :

اصفهان، خیابان شیخ مفید، خیابان ارباب، مقابل بیمه آسیا

Tel : 6612451

 

شعبه 1 :

اصفهان، سپاهانشهر، ابتدای بلوارغدیر، مجتمع تجاری مهتاب، واحد 6

  Tel : 6514124


آتلیه :

اصفهان، مرداویج ، خیابان فرایبورگ ... ( پذیرش با تعیین وقت قبلی)

Tel : 6682639

 

مدیریت :

میثم دادخواه                                Tel : 09133153900

 

لطفآ روی لینک زیر کلیک کنید 

 

گالری عکس

 

  

کاربران گرامی با هر دو آدرس زیر می توانید وارد سایت شوید :

 

www.MahakStudio.tk

www.StudioMahak.tk

 

 

مالک دادخواه بازدید : 111 دوشنبه 22 فروردین 1390 نظرات (0)

   

        

 

برای آنکه به طریق خودمان ایمان داشته باشیم ، لازم نیست ثابت کنیم طریق

دیگران نادرست است  ، کسیکه چنین می پندارد

به گامهای خود نیز ایمان ندارد

 

 

دفترمرکزی :

اصفهان، خیابان شیخ مفید، خیابان ارباب، مقابل بیمه آسیا

Tel : 6612451

 

شعبه 1 :

اصفهان، سپاهانشهر، ابتدای بلوارغدیر، مجتمع تجاری مهتاب، واحد 6

  Tel : 6514124


آتلیه :

اصفهان، مرداویج ، خیابان فرایبورگ ... ( پذیرش با تعیین وقت قبلی)

Tel : 6682639

 

مدیریت :

میثم دادخواه                                Tel : 09133153900

 

لطفآ روی لینک زیر کلیک کنید 

 

گالری عکس

 

  

کاربران گرامی با هر دو آدرس زیر می توانید وارد سایت شوید :

 

www.MahakStudio.tk

www.StudioMahak.tk

 

 

مالک دادخواه بازدید : 72 شنبه 31 اردیبهشت 1390 نظرات (1)

 
براي آنكه به طريق خودمان ايمان داشته باشيم ، لازم نيست ثابت كنيم
طریق دیگران نادرست است ، کسیکه چنین می پندارد 
به گامهاي خود نيز ايمان ندارد
 

مالک دادخواه بازدید : 216 سه شنبه 23 فروردین 1390 نظرات (0)

 

 

بهترین راه ایجاد انگیزه در یاد گیرندگان بهبود شرایط یادگیری افزایش سطح کیفی روش های اموزشی است. در این صورت کسب موفقیت علاقه و انگیزش انها نسبت به مطالب تازه افزایش می یابد. در زیر به روش های دیگر اشاره می شود:

 1. آنچه از یاد گیرندگان به عنوان هدف اموزشی انتظار دارید در اغاز درس دقیقا به انها بگویید.

2. در شرایط مقتضی از تشو یق های کلاسی استفاده کنید.

3. از ازمون های و نمرات به عنوان وسیله ای برای ایجاد انگیزش در یاد گیرندگان استفاده کنید.

4. ازخاصیت بر انگیختگی مطالب مختلف استفاده کنید.محرک های تازه،تعجب بر انگیز و پر معنی ،سطح بر انگیختگی را افزایش می دهد . دقت شود تا مسائل و مطالب ارائه شده بیش از حد توانایی دانش اموزان . پیچیده نباشد چون باعث دلسردی و شکست و نا کامی انها می شود.

5. مطالب اموزشی رااز ساده به دشوارارائه دهید.

6. از ایجاد رقابت هم چشمی در میان دانش اموزان جلوگیری کنید.

7. هنگام اموزش مطالب تازه از مثال های اشنا استفاده کنید. وهنگام کاربرد مطالب اموخته شده از مو قعیت های تازه استفاده نمائید مثال های ملموس و اشنا.

8. علاوه بر توضیح و تشریح مطالب به طور کلی تا انجا که ممکن است از روش های دیگر اموزشی استفاده کنید. بحث گروهی. بازی های اموزشی گزارش انفرادی و گروهی بو سیله دانش اموزان.

9. پیامدهای منفی مشارکت یاد گیرندگان در فعالیت یاد گیری را کاهش دهید. - از دست دادن اعتماده به نفس در نتیجه شکست. - گرفتن نمره کم در امتحانی که معلم محتوای ان را قبلا اموزش نداده است. - اجبار در انجام  تکا لیفی که سطح دشواری انها خارج از توانایی یادگیرندگان است. - بی توجهی معلم به کوشش های یاد گیرندگان. - مجبورساختی یاد گیرندگان به رقابت با کسانی که توانایی بیشتری دارند. - مجبور ساختن یاد گیرندگان به ساکت و ارام نشستن در کلاس و گوش دادن به سخنرانی های خسته کننده معلم. - مجبور ساختن یاد گیرندگان به انجام کار های تحقیر آمیز و دور از حیثیت انان.

عوامل اصلی در برنامه تحصیلی و تکامل آن :

1- ضرورتهای موضوع 2- نیازهای کودک 3- نیازهای اجتماعی

1- ضرورتهای موضوع : طبیعت ریاضیات خود در تعیین اینکه چه چیزی در چه دوره ای باید آموزش داده شود مؤثر است . اعداد صحیح مبنایی برای بسیاری از اندیشه های ریاضیات محسوب می شود . و کودکانی که وارد مدرسه می شوند باید کارکردن با آنها را تجربه کنند . بنابراین ابتدای هر کاری با اعداد صحیح تأکید می شود .

2- نیازهای کودک : تغییر دربرنامه تحصیلی در نگرش ما از چگونگی یادگیری کودکان نیزتأثیر می گذارد . تا سالهای اولیه این قرن ریاضیات برای پروردن قوای ذهنی یا ایجاد نظم فکری تدریس می شود . و تصور بر این بود که سر و کله زدن با مسایل ریاضی نوعی تمرین فکری است که به کار منظم تر کمک مؤثری می کند .

-کمک به کودکان در یادگیری ریاضیات چرا ریاضیات را یاد می دهیم ؟ پاسخ این است که ریاضیات زندگی روزمره ، برای علم ، برای تجارت و برای صنعت مفید است . زیرا اولا" یک وسیله ارتباطی قدرتمند ، معتبر و بدون الهام است . ثانیا" ابزاری برای تعیین و پیش بینی است . قدرت آن در علائم ( سمبولهای ) آن ، که گرامر و تجزیه و ترکیبهای خاص خود را دارد ، نهفته است .

-مشکلات تحصیلی در جامعه امروزمسائل تحصیلی و یادگیری دارای ارزش ویژه می باشد با توجه به این مسئله که مدرسه می تواند روی گرایش وطرز تفکر وعلاقه کودکان اثرات مثبت و منفی داشته باشند واین اثرات تا سنین بزرگ سالی در فرد باقی بما ند مطالعه روی مشکلات تحصیلی از جنبه های مختلف ضروری می باشد به خصوص با ویژگی های شخصیتی کودک ،ناتوانیها ،چگونگی ارزشیابی ازدانسته های شاگردان میزان بهرۀ هوشی و علل افت تحصیلی وترک تحصیل بدین جهت طبقه خاصی درمشکلات رفتاری برای بررسی این گروه از مشکلات در نظر گرفته شده است که البته تحقیقات نشان داده است نسبت معلم به تعدادشاگردان عامل مهمی در پیشرفت تحصیلی نبوده ولی میزان قدرت یادگیری و طبقه اجتماعی و فرهنگی پایین ویژگی های شخصیتی در کلاس های پرجمعیت ،اثرات منفیه بیشتری نسبت به گروه مخالف آن دربرداشته است . حتی گروه بندی های کلاس نظیر مشابهت در بهره ی هوش یا متعلق بودن به طبقه فرهنگی بالاتر ویا بالابودن نمرات کلاسی نقش مؤثری درمیزان پیشرفت وهماهنگ نمودن برنامه های معلم در کلاس دارد. دیگر از عوامل مهمی که در پیشرفت تحصیلی شاگردان نقش دارد دیدگاههای معلمین نسبت به گروه های شاگردان می باشد درصورتی که معلمی باانتظارکمترازیک کلاس ،آموزشهای خود را متمرکز نماید به تدریج شاگردان،افت بیشتری خواهند داشت،بدین جهت گروهی از روانشناسان مخالف گروه بندی شاگردان،به صورت ضعیف،متوسط و زرنگ میباشند، به خصوص اگر این مسئله در یک کلاس رخ بدهد. البته این عمل شاگردان زرنگ را تشویق و متوسط را دارای انگیزۀ پیشرفت می نماید امّاشاگردان ضعیف را دلسرد میکند امّادر کلاس های مختلف به دلیل کمتر معاشرت کردن و تماس داشتن شاگردان با یکدیگر اثر منفی زیادی نخواهد داشت مشکلات تحصیلی و مشکلات رفتاری اثر متقابل بر یکدیگر دارند به طور مثال شاگردی که به علت دیر آموزی قادر به پیشرفت نمی باشد به تدریج دچارانزواطلبی،دلسردی ،فرار از مدرسه و غیره میشود و یا شاگردان با مشکلات رفتاری نظیر افسردگی ،پرخاشگری ،پرجنبشی، دچار مشکلات تحصیلی می شوندامّاتشخیص این که کدام یک عامل اولیه میباشد کاری است دشواربدین لحاظ در طبقه بندی های مشکلات تحصیلی به صورت جداگانه بررسی میگردد.

 افسردگی بسیار شایع است منبع تحقیقات سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهند که تقریبا 5 ٪ از کل انسانهای کره زمین در طول عمر خود حداقل یک دوره افسردگی را تجربه می‌کنند. میزان مراجعه به مراکز درمانی و مطبهای خصوصی بخاطر افسردگی رقمی حدود 60 الی 75٪ کل اختلالات روانی را تشکیل می‌دهد که در این میان آمار مراجعه کننده‌گان زن 26٪ و مرد 12٪ از کل مراجعین برآورد شده‌است. همچنین برآورد شده‌است که 3-2٪ از مردها و 7-4٪ از زنها در کل جمعیت دنیا مبتلا به اختلال افسردگی هستند. در همین راستا آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهند که از هر ده نفر بیماری که به پزشک عمومی مراجعه می‌کند حداقل 2 نفر مبتلا به اختلال افسردگی هستند ولی متاسفانه بسیاری از پزشکان عمومی هنوز توان تشخیص به موقع افسردگی را در مراجعین خود ندارند و آنها را بسیار دیر و پس از سالها اقدامات دارویی بی‌اثر به رواندرمانی تشویق می‌کنند. علیرغم آنکه در طی چند سال گذشته بخاطر وسایل ارتباط جمعی حساسیت اجتماعی برای قبول افسردگی بعنوان یک «بیماری» تقویت شده‌است ولی هنوز بسیاری از مردم بخاطر احساس شرم و برداشت نادرست از اختلالات روانی سالها با این اختلال می‌سازند و تنها با تو‌داری و تحمل، فشار آنرا تحمل می‌کنند.

 نشانگاهها و یا علائم افسرد‌گی فردی که دچار اختلال افسردگی می‏شود، بیشتر اوقات احساس غمگینی می‏کند و اغلب به گریه می‏افتد. در روابط و کارهای مختلف احساس گناه عذابش می‏دهد و معتقد است که در حق دیگران و یا در حق خودش کوتاهی کرده و یا می‏کند. فرد افسرده بیش از حد معمول تحریک پذیر می‏شود و احساس اضطراب و تنش درونی می‏کند. دچار مشکلاتی در رابطه با میزان و کیفیت خواب و خوراک و تمرکز هواس می‏شود. توان وانرژی‌اش کاهش می‏یابد و احساس خستگی مفرط می‌کند. از انجام کارهای روزمره اصلا لذت نمی‌برد و بسختی می‌تواند تصمیمی را که می‌گیرد عملی کند. افکاری چون بیزاری از زندگی و ناامیدی نسبت به آینده دارد و آرزوی مرگ و گاه افکار خودکشی دارد (تقریبا 15% از افراد افسرده‌ با اقدام به خودکشی جان خود را از دست می‏دهند). تغییرات شدید خلق و خوی که هفته‌ها ادامه می‌یابد و باعث پرخاشگری و تحریک‌پذیری و یا سر در لاک خود فرو بردن می‌شوند به همراه این احساس که گویا همه با رفتار و نگاهشان وی را می‌آزارند در برخی از افراد افسرده بشدت نمایان است. علائم و یا نشانگاههای اختلال افسردگی به چند گروه تقسیم می‌شوند : جسمی، رفتاری، احساسی و افکاری. از جایی که علائم هر گروه وابستگی شدیدی به علائم گروههای دیگر دارند پایدار ماندن افسردگی وابسته به شکل ارتباطی است که هر کدام این علائم در طی زمان زیادی با یکدیگر برقرار کرده‌اند. به این معنا اولین اصل برای تشخیص اختلال افسردگی وجود تعداد مشخصی از این علائم در هر گروه و در طی زمانی بیش‌از چند هفته است. نکته‌ای که در بالای سر نشانگاههای افسردگی  بشدت توجه را جلب می‌کند، قوی بودن باورهایی است که مانند چتر سایه خود را بر تمام این سیستم انداخته‌است. درحالی که فرد افسرده از حالات خود در رنج است و آرزوی تغییر این حالات را دارد ولی با توان زیادی نیز اعتقاد به این دارد که افسردگی «از کنترل وی خارج است» و «تغییرپذیر نیست». از اینرو معتقد است که تغییر این علائم در اختیار و توان وی نیست، ابتدا باید چیزهای دیگر تغییر کنند تا وی دیگر افسرده نباشند. هر چه این باورها در وی قوی تر می‌شوند به پابرجا ماندن افسردگی کمک می‌کنند. علائم افسردگی می‌توانند بصورت دوره‌ای ظاهر شوند. به اینصورت که این علائم پس از مدت کوتاهی خودبخود رفع شده و پس از زمان کوتاهی دوباره ظاهر ‌شوند؛ که در این حال به این نوع افسردگی «اختلال افسردگی ادواری» می‌گوییم. این نوع افسردگی را می‌توان به خالی و پرشدن باتری‌های قابل شارژ تشبیه کرد. در موارد دیگر علائم افسردگی می‌توانند بطور دائم وجود داشته باشند که البته در این صورت در اکثر مواقع شدت افسردگی به‌ شکلی خفیف ادامه دارد و نتیجتا کیفیت زندگی را مدام تحت شعاع خود قرار می‌دهد، بصورتی که فرد تصور می‌کند .

-اختلال افسردگی چیست؟

 هر آدمی، اگر در واقعیت زندگی کند، انتظار آنرا ندارد که همواره شاد و سرحال باشند. بدیهی است که هر آدمی در طول زندگی، غم و دلتنگی و اندوه را کم و یا زیاد تجربه کرده و همواره نیز تجربه خواهد کرد. مشکلات زندگی و پیشامدهای ناخواسته تمامی ندارند. غم و اندوه عکس‌العملی طبیعی هستند که بدنبال یک پیش‌آمد غم‏انگیز خود به خود شکل می‌گیرند، مانند زمانی که فردی یکی از نزدیکان خود را از دست می‌دهد، یا زمانی که دارایی و شغل خود را از دست می‌دهد و یا در جریان تغییراتی قرار می‌گیرد و سلامتی‌اش به‌خطر می‌افتد. بدنبال چنین پیش‌آمدهایی می‌توان در رفتار و احساسات فرد بعضی از علائم ( و یا نشانگاههای) اختلال افسرد‌گی را دید. در صدر تمام این نشانگاهها «خلق غمگین» قرار دارد، ولی هنوز نمی‌توان به بر این حالت اختلال افسرد‌گی و یا افسرد‌گی بالینی نام نهاد. معمولا این نوع عکس‌العمل‌ها هر چقدر هم شدید باشند با از بین رفتن دلایل آنها رفته‌رفته برطرف می‌شوند و رفتار و احساسات فرد دوباره به حالات عادی خود بر می‌گردند. پس هر نوع غم و اندوه و دلمرده‌گی مساوی اختلال افسردگی نیست. افسرد‌گی بعنوان یک اختلال روانی شامل مجموعه‌ای از نشانگاههایی است که وقتی تعدادی از آنها به‌همراه هم و بیش‌از چند هفته ادامه داشته باشند نشاندهنده اختلال افسردگی هستند و نیاز به کمک تخصصی دارند. افرادی در معرض خطر ابتلا به اختلال افسردگی قرار دارند که از یک طرف با تنش‌های‌ (استرس‌های‌) کش‌داری روبرو هستند (مثلا بخاطر اختلافات شدید و پایان‌ناپذیر خانوادگی) و یا در معرض تنش‌های شدید و آنی قرار می‌گیرند (مثل از دست دادن یکی از عزیزان) و از طرف دیگر برای روبرو شدن با آن فشارها نظام باورهای آنها یا کلا از واقعیت بدور است و یا واقعیت را بشکل یک بعدی، عمومی، غیر واضح و سراسر منفی و تغییر‌ناپذیر تلقی میکنند.

ترک افکار منفی و داشتن افکار مثبت مطالعه عمیق و یادگیری ثمر بخش وقتی حاصل می شود که فرد تصور مثبتی از خود داشته باشد و به خود اعتماد کند . زیرا اعتماد به خود در موفقیت مؤثر است و مهارت را بیشتر و نیرو را افزایش داده و مغز را سالمتر می کند . وقتی می خواهید کاری انجام دهید از گفتن کلماتی همانند : نمی خواهم ، نمی دانم، نمی توانم بپرهیزید. جمله« این کار محال» است را از دفتر زندگی خود خط بزنید ، ترس و بدگمانی و بی ارادگی را از ذهن خود دور کنید . هرگز به خویشتن اجازه ندهید که هیجانات و افکار منفی شما را در خود غرق سازد و تمرکز حواس شما را مختل کند. اعتماد به نفس داشته باشید و پیوسته به نزد خود تکرار کنید که قادر به انجام کار هستم ، می توانم انجام دهم و باید انجام دهم . بدین طریق تفکر مثبت را در خود پرورش دهید. قوی بودن اعتماد به نفس احساس شعف و شادی را در شما بوجود می آورد و در حالت شادمانی از تمرکز حواس خوبی برخوردارید. بهتر فکر می کنید، بهتر مطالعه می کنید و نتیجه کارتان بهتر می شود. مارگریت کوربت می نویسد « انسان در بحر اندیشه های خوشایند حافظه بهتری پیدا می کند و ذهن در حالت آرامی قرار می گیرد و میل به یادگیری را در خود بوجود می آورد» لذا خود پنداری مثبت مهمترین کمک برای تمرکز و یادگیری است اگر بتوانیم تصورات غلط ومنفی را از ذهن خود دور نموده و تصورات مثبت را جایگزین کنیم ، می توانیم علاقه به مطالعه و یادگیری را در خود ایجاد کنیم چرا که علاقه به مطالعه شرایط اصلی و اساسی ایجاد تمرکز حواس به هنگام مطالعه است .آلفردآدلر روانشناس مشهور ، در دوره جوانی در درس ریاضی بسیار ضعیف بود . معلمش این موضوع را با والدینش در میان گذاشت آنها باور کردند که آد لر در درس ریاضی ضعیف است ، آدلر هم این موضوع را پذیرفته بود . یکی از روزها که معلم مسئله ای را روی تخته نوشته بود و شاگردان کلاس از حل مسئله عاجز مانده بودند ، آدلر جواب مسئله را پیدا کرد ، پای تخته رفت و در میان حیرت همگان مسئله را حل کرد . فهمید که توانایی درک و فهم مطالب درس ریاضی را دارد ، استعدادش را باور کرد، تصورات مثبت را جایگزین تصورات منفی کرد و از آن به بعد یکی از دانش آموزان ممتاز درس ریاضی شد - آگاهی از شیوه های صحیح مطالعه و یادگیری: « برخی از والدین به طور مدام به فرزندان خود می گویند درس بخوانید، مطالعه کنید، ولی هرگز نمی گویند چگونه مطالعه کنید و روشهای صحیح مطالعه را نمی دانند» بنابر این آگاهی از شیوه های صحیح مطالعه و یادگیری چون:تند خوانی ، عبارت خوانی، خواندن اجمالی ، خواندن تجسمی، و … به خواننده کمک می کند تا تمرکز حواس خود را هنگام مطالعه حفظ نمایند تند خوانی: تند خوانی باعث توجه و تمرکز بیشتر و فهمیدن مطالب و در نتیجه باعث یادگیری بهتر می شود . فکر و ذهن ما قادر است هزاران کلمه را در دقیقه از خود عبور دهد ولی اگر سرعت مطالعه ما پائین باشد، ذهن وقت اضافی می آورد و ناچار به این شاخه وآن شاخه می پرد و در نتیجه حواس پرتی ایجاد می شود . اما مطالعه سریع و یا تند خوانی فرصت جولان به ذهن نمی دهد و سبب برقراری تمرکز حواس هنگام مطالعه می شود. عبارت خوانی : عبارت خوانی یعنی خواندن عبارات و جملات به عوض خواندن کلمات . عبارات خوانی به نوع دیگری به تمرکز حواس کمک می کند از این طریق خواننده باید با سرعتی که نزدیک به سرعت اندیشیدن اوست . بخواند، اگر سرعت آنقدر کم باشد که ذهن از حالت فعال بودن باز بماند ، احساس دلزدگی ایجاد می شود و چیزهای دیگری ذهن فرد را مشغول می کند و از روند مطالعه خارج می شود . بنا بر این اگر سرعت خواندن با سرعت اندیشیدن - جدیت در مطالعه: به محض نشستن پشت میز مطالعه خواندن را با جدیت شروع کنید ، چرا که اگر سریع مشغول به کار مطالعه شوید ، تمرکز حواس زود به دست می آید « این ضرب المثل چینی را به یاد داشته باشید که: فتح ستارگانی که هزاران فرسنگ از ما دور هستند با بر داشتن قدم اول امکان پذیر است» شک و تردید حاصلی جز حواس پرتی یا انحراف حواس و تسلیم به تخیلات واهی ندارد ، اجازه ندهید چیزی جز مطالعه ذهن شما را مشغول کند . با خود تصمیم بگیرید تا مقدار زمانی را برای مطالعه مشخص کنید و خود را به مدت زمانی خاص محدود کنید . در این زمان از مطالعه دست نکشید ، به مطالعه ادامه دهید ، اما زمان مطالعه را طولانی نکنید بیهوده وسواس به خرج ندهید ، بهانه تراشی نکنید به خود تلقین کنید که فرد با اراده ای هستید و می توانید هر درسی را به خوبی یاد بگیرید. جدی باشید و با علاقه و انگیزه مطالعه کنید تا هنگام مطالعه دچار حواس پرتی نشوید. استفاده از رهنما: یکی از شیوه های برقراری تمرکز حواس، استفاده از یک رهنما چون ؛ انگشت سبابه، مداد و … به هنگام مطالعه است . زیرا استفاده از یک رهنما هنگام مطالعه باعث تمرکز حواس بهتر ، افزایش سرعت مطالعه، عادت به روان خواندن، جلوگیری از برگشت دوباره خوانی و اتلاف وقت و جلوگیری از خستگی چشم و ذهن می شود. خط کشیدن زیر مطالب مهم: استفاده از این روش یکی از شایعترین راهبردی است که اغلب دانش آموزان و دانشجویان از آن استفاده می کنند. لذا هنگام مطالعه باید با استفاده از یک مداد ، ایده ها و مطالب مهم و اساسی را علامتگذاری نمود. زیرا برای مشخص نمودن ایده ها و مطالب مهم و اساسی و خط کشیدن زیر آنها لازم است با تمرکز حواس و دقت خاصی به مطالعه مشغول شد. پس خط کشیدن زیر مطالب مهم باعث برقراری تمرکز حواس و جلوگیری از حواس پرتی می شود یاداشت برداری هنگام مطالعه: یاداشت برداری نوعی تکرار درس است که هم سبب تمرکز حواس و هم موجب بیشتر به خاطر سپردن مطالب می شود . یاداشت برداری خوب ، کاری جدی و فعال است که با اندیشیدن ملازمه دارد ، لذا برای یاداشت برداری باید هنگام مطالعه فعال بود و لازمه فعال بودن ، داشتن تمرکز حواس است و برای برقراری تمرکز حواس جهت نوشتن ، هماهنگی چشم و مغز به منزله نوعی یادگیری تجسمی چند بعدی با قدرتی بی نظیر است که تمرکز حواس را تقویت نموده و فهم مطالب و سرعت یادگیری را افزایش می دهد. پیشنهادات: سعی کنید با ایجاد انگیزه های نیرومند و در نظر گرفتن اهدافی که برایتان مهم و جالب توجه است نسبت به مطالعه در خود شوق و علاقه ایجاد کنید. زیرا علاقه داشتن نسبت به موضوعی سبب تمرکز حواس در هنگام مطالعه آن موضوع می شود. موقعیتهایی که نمی توانید در آنها تمرکز حواس داشته باشید ، تجزیه و تحلیل کنید ، احساسات خود را مورد بررسی قرار دهید و بدانید که چه عواملی افکار شما را دگرگون می کنند. افکار منفی و بیمارگونه را از خود دور کنید و هر موقعیت را تا حدی که می توانید به طور منطقی تعبیر و تفسیر کنید. موضوعهای مطالعاتی خود را تقسیم بندی کنید یعنی هر موضوعی را که می خواهید مطالعه کنید، آن را به قسمتهای کوچکتر تقسیم کرده و به تدریج در زمانهای مختلفی آنها را مطالعه کنید. هر وقت مصمم شدید مطالعه کنید یا کار دیگری انجام دهید ، بکوشید بر عزم خود پا بر جا باشید تا آن کار را به اتمام برسانید . زمانهای مطالعه خود را با فعالیتهای متنوع تقسیم نمائید تا اینکه بتوانید تمرکز حواس خود را برای مدت زمان طولانی تری حفظ کنید و مطالعه را در آن ساعت از روز انجام دهید که برای شما مناسب تر است . استفاده از یک استراحت کوتاه در هر ساعت، انرژی لازم برای حفظ تمرکز حواس را برای مدت زمانی طولانی تری در اختیار فرد می گذارد. هرکاری به جای خویش نیکوست پس برنامه مطالعاتی داشته باشید و برای هر کاری وقت به خصوص تعیین کنید. -با آگاهی ازفنون مطالعه بکارگیری آنها در هنگام مطالعه در خود ایجاد تمرکز کنید زیرا کاربرد فنونی که خواننده را در عمل مطالعه فعال می سازد، کلید اساسی ایجاد تمرکز است. به جای اینکه بکوشید دنیای خارج را تغییر دهید ، خود را تغییر دهید و لازم نیست که دیگران ویا رفتار آنها را مطابق دلخواه خویش تغییر داده شوند. چند برگ کاغذ روی میز مطالعه خود داشته باشید و مواردی از افکار منحرف کننده و مزاحم را یاداشت کنید و بعد از مطالعه نسبت به حل آنها در حد امکان اقدام نمائید ممکن است حواس پرتی شما ناشی از گرسنگی و تشنگی شدید، بی خوابی ، خستگی، و یا علت یا علل درونی دیگری باشد، در چنین موقعیتی هرگز مطالعه نکنید. هنگام مطالعه لباس راحتی به تن کنید ، لباسی که نه بسیار زبر باشد نه بسیار نرم ، نه بسیار گشاد باشد نه بسیار تنگ. مطالعه در حالتهایی نظیر دراز کشیدن ، به پشت خوابیدن، در حال راه رفتن تکیه زدن به دیوار و امثال اینها مفید نمی باشد. زیرا در چنین موقعیتهایی نمی توان تمرکز حواس خود را حفظ نمود ، بنا بر این هنگام مطالعه سعی شود خم شدن کمر عادت نشود و فاصله کتاب تا چشم سی سانتیمتر باشد محرکهای محیطی از قبیل صدای رادیو، تلویزیون، تیلفون، و… که باعث حواس پرتی شما می شوند از موقعیت مطالعه خود حذف کنید. بهترین وضعیت برای درس خواندن نشستن پشت میز مطالعه می باشد و بدترین وضعیت درازکش می باشد چرا که در این وضعیت، فرد سریع از حال و هوای مطالعه خارج می شود و تمرکز حواس خود را از دست می دهد محل مطالعه باید از هر نظر مانند نور ، دما، درجه حرارت و … مناسب باشد انگیزه بسیار بالایی برای مطالعه داشته باشید زیرا افرادی که دارای انگیزه بسیار بالایی هستند می توانند تمرکز حواس خود را برای چندین ساعت حفظ کنند .

                        پیروز وسربلند باشید

   

 

 

 

مالک دادخواه بازدید : 131 سه شنبه 23 فروردین 1390 نظرات (0)

 

 

 

برخی از ضرب المثل های ایرانی به همراه معادل انگلیسی

 

بى خبرى , خوش خبرى
No news is Best news

 
شتر ديدى , نديدى

You see nothing, You hear nothing

 
عجله كار شيطان است

Haste is from the Devil

 
کاچى به از هيچى

Somthing is better than nothing

 
گذشتها گذشته

Let bygones be bygones

 
مستى و راستى

There is truth in wine

 
نوکه اومدبه بازار كهنه شد دل آزار
Out with the old,in with the new

 
هر فرازى را نشيبى است
High places have their precipices

 
هرکه ترسید مرد ,هركه نترسيد برد

Nothing venture , nothing have

 
همه کاره و هیچكاره

Jack of all trades and master of none

 
ارزان خرى , انبان خرى
Dont buy everything that is cheap

 
آشپز كه دوتاشدآش يا شورميشه يا بينمك

Too many cooks spoil the broth

 
انگار آسمون به زمين افتاده
It is not as if the sky is falling

 
اندكى جمال به از بسيارى مال
Beauty opens locked doors

 
آدم عجول كار را دوباره ميكنه
Hasty work, Double work

 
آدم دانا به نشتر نزند مشت
A wise man avoids edged tools

 
آدم زنده زندگى مى خواد
Live and let live

 
آدم ترسو هزار بار مى ميره
Cowards die Many times Before Their Death

 
كس نخاردپشت من جزناخن انگشت من
you want a thing done,do it yourself

 
آب رفته به جوى باز نمى گردد
What is done can not be undone

 
آب از سرش گذشته
It is all up with him

 
آب ريخته جمع شدنى نيست
Dont cry over the spilled milk

 
آب در كوزه و ما تشنه لبان ميگرديم
we seek water in the sea

 
آدم دانا به نشتر نزند مشت
A wise man avoids edged tools

  
  
Never too late to learn

 برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست

 

 

                                                                                                         

                 

                                    

                                         

مالک دادخواه بازدید : 146 سه شنبه 23 فروردین 1390 نظرات (1)

 

 

 

1) فرض كنید راننده یك اتوبوس برقی هستید.در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می‌شوند ، در ایستگاه دوم سه نفر بیرون می‌روند و پنج نفر وارد می‌شوند ، راننده چند سال دارد ؟



2) یك مأمور پلیس مجرمی را از طبقه اول تا طبقه پنجم ساختمانی تعقیب می‌كند ، او چند طبقه پیموده است ؟ مأمور پلیس نتوانست مجرم را دستگیر كند و مجبور است از طبقه پنجم تا دهم را نیز بالا برود ، حالا چند طبقه باید بپیماید ؟


3)
پنج كلاغ روی درختی نشسته‌اند ، سه تا از آنها در شرف پروازند ، حال چه تعداد كلاغ روی درخت باقی می‌ماند ؟


4)
چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل كشتی موسی برده شدند ؟


5)
شیب یك طرف پشت بام یك شیروانی 60 درجه است ، طرف دیگر 30 درجه است ، خروس کجای این پشت بام تخم گذاشته است ؟

6)
حلزونی دور یك استادیوم می‌خزد.وقتی در جهت عقربه‌های ساعت حركت می‌كند در یك ساعت و نیم دایره را تمام می‌كند ، وقتی خلاف عقربه‌های ساعت حركت می‌كند در 90 دقیقه دایره را طی می‌كند ، علت تفاوت چیست ؟


7) این سوالی حقوقی است ، هواپیمایی از دالاس به سمت مكزیك در حركت است و در مرز این دو سقوط می‌كند ، بازمانده‌ها را كجا دفن می‌كنند ؟

 

 

8) من دو سكه به شما می‌دهم كه مجموعش 30 تومان می‌شود اما یكی از آنها نباید 25 تومانی باشد ، چطور؟


9)
دو نفر با هم یك مسیر را پیاده طی می‌كنند ، یكی از آنها این مسیر را یك ساعته طی می‌كند ، اما نفر دیگر دو ساعته ، چرا ؟



 

پاسخ ‌ها





1) دقت كنید كه در ابتدای سوال آمده است فرض كنید « شما » یك راننده اتوبوس هستید ، پس شما باید سن خودتان را بگویید .

2)
پلیس چهار طبقه بالا آمده است (نباید طبقه اول را بشمارید) در قسمت دوم پلیس پنج طبقه بالا می‌رود ( 5 = 5 - 10) می‌توانید با كشیدن شكل جواب‌ها را امتحان كنید . اغلب ذهن اشتباه می‌كند و دو قسمت را یكسان می‌بیند .


3)
همه كلاغ‌ها ، چون آنها فقط در شرف پرواز هستند و هنوز از روی درخت بلند نشده‌اند ، اگر جواب شما 2 بوده است بدانید محاسبات جلوی تفكرتان را گرفته است .


4)
هیچ ، آن حضرت نوح بود كه حیوانات را به كشتی برد و نه موسی .


5)
هیچ کجا.خروس‌ها كه تخم نمی‌گذارند ، البته این سوال به اصطلاح نخ ‌نما شده است و خیلی‌ها آن را می‌دانند ، اما اگر باز هم شما به دنبال محاسبات بوده‌اید به وسیله اعداد منحرف شده‌اید .


6)
فرقی نمی‌كند ، یك ساعت و نیم برابر با نود دقیقه است .


7) بازمانده ها را دفن نمی‌كنند ، آنها جان سالم به در برده‌اند ، شما به وسیله كلمات حقوقی و دفن منحرف شده‌اید .

 

8) یك 25 تومانی و یك 5 تومانی.به یاد بیاورید (فقط یكی از آنها) نباید 25 تومانی باشد و همین‌طور هم هست ، یك سكه 5 تومانی داریم. شما با عبارت « یكی از آنها نباید... » فریب خورده‌اید .

9) یكی از آنها یك ساعت مچی به همراه داشته و دیگری دوتا ساعت مچی ، ذهن شما ممكن است از كلمه ساعت مفهوم زمان را درك كرده باشد در حالی كه می‌تواند منظور ساعت مچی یا دیواری یا رومیزی باشد .

 

  

 

 

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12
  • بازدید ماه : 12
  • بازدید سال : 41
  • بازدید کلی : 2,948